Personvernerklæringen

Skriv ut

Innholdsfortegnelse

1 Innledning og generelle betingelser

Hos Storspiller er vi opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt, og av at kundene våre alltid skal føle seg sikre og ha tillit til oss.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan og hvorfor personlige opplysninger om deg samles inn, og hvordan vi beskytter dem.

2 Hvem er vi?

Storspiller er et varemerke merke som eies og driftes av Kindred. Kindred er notert på Stockholmsbørsen og er en av de største børsnoterte aktørene innen gambling på nett i det europeiske markedet. Selskapet ble grunnlagt i 1997, har betydelig erfaring innen gambling på nett og er ledende i å levere nyskapende løsninger som fokuserer på vern av kundene, økt åpenhet og et tryggere og sikrere miljø for spillerne. Du finner mer informasjon på www.kindredgroup.com

Kindred opererer i ulike markeder og rettsområder, og har følgende varemerker i porteføljen sin: Unibet, Bingo.com, Storspiller, Bohemia Casino, MariaCasino, 32Red, RoxyPalace, Vlad Cazino, iGame, Casinohuone, Pokerihuone, Bingohuone, Kolikkopelit.

3 Hvordan kan du ta kontakt med Storspiller?

There are various ways you can contact us.

For generelle spørsmål, ta gjerne kontakt med kundeserviceteamet vårt på telefon, e-post eller via direktechat – se Kontakt oss-siden vår.  

Hvis du har spesifikke spørsmål angående personopplysningene dine og hvordan vi bruker dem, kontakt personvernrådgiveren vår direkte på e-post (DPO.officer@kindredgroup.com).

4 Hvilke slags personlige opplysninger samler vi inn?

Vi samler inn personopplysninger når du er i kontakt med oss og bruker tjenestene våre. Noen ganger gir du oss disse opplysningene – som f.eks. når du registrerer deg for første gang og når du bruker produktene våre eller kontakter oss. Noen ganger gir tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder oss informasjon om deg. 

Informasjon du gir oss 

Ved registrering: 

  • Dine personlige opplysninger, f.eks. navn, e-postadresse, postadresse, telefon- eller mobilnummer, kjønn eller fødselsdato; 
  • Legitimasjon med bilde og dokumenter som bekrefter adressen (for «due diligence»-formål)
  • Bankopplysninger og finansielle opplysninger (for å bekrefte kilden til midler når en overføring er involvert)
  • Innloggingsdetaljer for kontoen din, f.eks. brukernavn og passord

Gjennom bruken din av Storspillers tjenester: 

  • Informasjon om hvordan du bruker produktene våre 
  • Informasjon om hvordan du surfer på Storspillers nettsider, i mobilapper og i annet materiell fra Storspiller på nettet – se våre Retningslinjer for informasjonskapsler for mer detaljert informasjon;
  • Informasjon om alle enheter du har brukt for å få tilgang til tjenestene våre (f.eks. modell, operativsystem, IP-adresse, nettlesertype, identifikator av mobil enhet)
  • Opptak av telefonsamtaler – vi kan overvåke eller ta opp telefonsamtaler vi har med deg. Vi kan gjøre dette for å sjekke at vi har utført instruksene dine riktig; for å løse spørsmål eller problemer; av lovpålagte grunner; for å bidra til å øke tjenestekvaliteten; som en hjelp i opplæring av ansatte eller for å gjøre det lettere å oppdage eller forebygge svindel eller andre ulovligheter. 

Informasjon du har delt med oss frivillig, eller er offentliggjort på andre måter som gjennom sosiale medier.

Andre kilder til personlige opplysninger

  • Der vi leverer personlig tilpassede tjenester kan vi bruke informasjon om deg fra tredjeparter, f.eks. Twitter- eller Facebookhistorikken din, for å bli bedre kjent med deg og levere en tjeneste som er mer effektivt personlig tilpasset.
  • Opplysninger fra våre forretningspartnere og fra andre organisasjoner, f.eks. selskaper som er spesialister på verifikasjonstjenester, kredittopplysningsbyråer og bedrageriforebyggende byråer. 
  • Offentlig tilgjengelige kilder, f.eks. oppslag av postnummer. 

Informasjon om tredjeparter 

Hvis du gir oss personlige opplysninger om en annen person (f.eks. gjennom en «verv en venn»-ordning) bør du ikke gjøre det uten deres tillatelse. I tilfeller der vi får informasjon fra deg om en annen person eller en annen gir oss informasjon om deg, kan opplysningene legges til eventuelle personopplysninger vi allerede har, og vil brukes slik det er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Denne listen over ulike typer personopplysninger Storspiller samler inn er ikke fullstendig, og vi kan be deg om ytterligere informasjon når Storspiller anser det som rimelig og nødvendig å gjøre det.

Særlige kategorier av personopplysninger 

Personlig informasjon Storspiller samler inn kan omfatte såkalte «særlige kategorier av personopplysninger», f.eks. opplysninger om helse (relatert til ansvarlig spill).

Vi har innført ytterligere sikkerhetstiltak for å beskytte dine sensitive personopplysninger og deres konfidensialitet. 

5 Hvorfor samler vi inn personlige opplysninger om deg, og på hvilket grunnlag?

Vi er klar over at kundene våre stoler på oss som tjenesteleverandør. Til gjengjeld er Storspiller åpne om hvorfor vi samler inn opplysninger om deg. Først og fremst er det nødvendig å samle inn informasjon om deg for å kunne gi deg de tjenestene og produktene du ønsker. I tillegg benyttes opplysningene dine til å tilpasse og forbedre din opplevelse av tjenestene våre, og til å kontakte deg med viktig informasjon når det er nødvendig. I enkelte tilfeller må vi samle inn og bruke opplysningene dine for å oppfylle lovkrav. I henhold til personvernlovgivningen må vi også fastsette på hvilket lovgrunnlag vi samler inn personopplysningene om deg. Vi støtter oss til ulike grunnlag for ulike behandlingsaktiviteter. 

A) I henhold til kontrakten – når det er nødvendig for å kunne utføre en kontrakt der du er en av partene. Våre  Vilkår og betingelser, som du godtok når du registrerte deg, fastsetter vilkårene i kontrakten og tjenestene vi vil levere: 

For å gjøre tjenestene våre tilgjengelige for deg, i henhold til kontrakten mellom oss

  • for å levere spill- og veddemålstjenester, aktiviteter eller materiell på nettet, for å gi deg informasjon om dem og for å håndtere forespørsler og spørsmål fra deg;
  • for «tjenesteadministreringsformål», f.eks. påminnelser om passord, meldinger om tjenester slik som vedlikehold av nettsiden, oppdateringer av personvernerklæringen og retningslinjene for informasjonskapsler eller bruksvilkårene, for å si fra til deg hvis Storspiller-kontoen din har blitt inaktivert grunnet manglende bruk og for å spørre om du ønsker å bruke den igjen før vi stenger den; 
  • for å vurdere risiko ved veddemål – når du plasserer en innsats kan et automatisk system brukes til å vurdere risikoen i forbindelse med veddemålet, i henhold til våre Regler for spill og innsatser. Det er et system som er i utbredt bruk av spillselskaper som en hjelp til å ta gode og informerte beslutninger om spill og veddemål. Innsatsvurderinger tar i betraktning informasjonen du gir (både ved registrering og gjennom bruken din av tjenestene våre). Hvis veddemålet ditt har blitt avvist eller begrenset, har du rett til å be om en manuell vurdering av meglerne våre.
  • for å behandle transaksjonene dine.

B) I henhold til berettigede interesser - Det er nødvendig å behandle opplysningene dine for de formålene som er nevnt nedenfor, unntatt der våre interesser overstyres av interessene, rettighetene og frihetene til berørte enkeltpersoner (slik som deg). For å avgjøre om vi kan behandle opplysningene om deg på dette grunnlaget skal vi vurdere en rekke faktorer, slik som hva du fikk beskjed om når du oppga opplysningene om deg selv, hvilke forventninger du har til behandlingen av opplysningene, opplysningenes art og følgene behandlingen har for deg.

For å gi deg en personlig tilpasset opplevelse 

  • for å kunne tilby en bedre tilpasset, skreddersydd tjeneste; f.eks. kan vi bruke spillehistorikken din til å gi deg personlig tilpassede anbefalinger og produkter;
  • Hvis du er logget inn eller abonnerer på reklametilbudene våre, vil du få personlig tilpassede tjenester. Hvis du ikke ønsker å motta disse tjenestene kan du avslutte abonnementet ditt på reklametilbud, eller deaktivere den personlige tilpasningen ved å kontakte vår kundeservice eller ved å sende en e-post til DPO.officer@kindredgroup.com

For å forbedre tjenestene og produktene våre

  • for å gjøre surfingen din på nettsiden så brukervennlig som mulig;
  • for analyse- og forskningsformål slik at vi kan forbedre Storspillers tjenester;
  • testing av nye systemer og sjekking av oppgraderinger av eksisterende systemer;  
  • evaluering av markedsføringseffektivitet og for markedsforskningsformål og opplæring;
  • kundemodellering, statistikk og trendanalyser med formål å utvikle og forbedre produkter og tjenester.

For å kontakte og kommunisere med deg 

  • Kontakte deg om tjenestene våre, f.eks. på telefon, e-post, post eller gjennom sosiale medier;
  • Administrere kampanjer og konkurranser du velger å være med i; 
  • Invitere deg til å ta del i og administrere kundeundersøkelser, spørreundersøkelser og andre markedsforskningsaktiviteter som utføres av Storspiller og av andre organisasjoner på våre vegne. (Vi utfører markedsforskning for å forbedre tjenestene våre, imidlertid behøver du ikke ta del i aktivitetene om vi kontakter deg om dette. Hvis du forteller oss at du ikke ønsker at vi skal kontakte deg for markedsforskning, respekterer vi valget ditt og det vil ikke ha innvirkning på muligheten du har til å bruke tjenestene våre);
  • Svare på spørsmål og klager du måtte ha.  

For å gjøre spillingen din sikrere og behageligere 

  • for å forhindre, forebygge eller oppdage bruk av programvare fra tredjeparter i spill mellom brukere; 
  • for å forhindre, forebygge eller oppdage aktiviteter som utføres i strid med Storspillers vilkår og betingelser. 

C) I henhold til rettslige forpliktelser  – når det er nødvendig for å kunne overholde påbudte rettslige forpliktelser vi er bundet til i henhold til lover i EU eller lokalt:  

  • for å fastslå hvor du bruker tjenestene fra for å lede deg til siden for det riktige landet, i henhold til lisensbetingelsene våre;
  • for å være sikre på at vil tilbyr tjenestene våre til berettigede personer;
  • for å oppdage, forebygge og rettsforfølge ulovligheter;
  • for å bekrefte din identitet og fastslå hvor midlene kommer fra for alle transaksjoner;
  • for å utføre hensiktsmessige svindelkontroller (ved å utføre søk på nettet ved bruk av en ekstern identitetstilbyder).  Merk at dette ikke vil ha innvirkning på kredittratingen din; 
  • for å vurdere og håndtere eventuelle mulige risikoer og forebygge problematisk spilling.  

I henhold til ditt samtykke

Markedføring og markedsforskning

Vi vil sende deg aktuelle tilbud og nyheter om produktene og tjenestene våre på mange måter, inkludert e-post, SMS, telefonsamtaler, brev og målrettet annonsering i sosiale medier, men bare hvis du på forhånd har samtykket i å motta denne markedskommunikasjonen. Når du registrerer deg hos oss vil vi spørre om du ønsker å motta markedskommunikasjon, og du kan når som helst endre valgene dine om markedsføring på nettet, over telefon eller skriftlig. 

Vi kan bruke informasjon vi har om deg til å vise deg relevante annonser fra eksterne nettsider (f.eks. Facebook, Google, Instagram, Snapchat og Twitter). Hvis du ikke ønsker å se målrettede reklamemeldinger fra oss, kan du på noen eksterne nettsider be om å ikke se meldinger fra bestemte annonsører på den siden i framtiden. Hvis du ønsker å stoppe alle personlig tilpassede tjenester fra oss, inkludert målrettede reklamemeldinger på eksterne nettsider, kan du kontakte vår kundeservice eller sende en e-post til personvernrådgiveren vår (DPO.officer@kindredgroup.com) for å deaktivere den personlige tilpasningen.

Vi vil også gjerne høre hva du synes for å hjelpe oss til å forbedre tjenestene våre, så vi kan kontakte deg for markedsforskningsformål. Du kan alltid velge om du vil delta i markedsforskningen vår.

E) Særlige kategorier av personopplysninger 

Vi vil bare behandle disse opplysningene hvis: 

  • du uttrykkelig har gitt samtykke til det; 
  • det er nødvendig for å kunne oppfylle forpliktelsene og utøve bestemte rettigheter Storspiller eller den registrerte personen har når det gjelder ansettelsesforhold, trygd og lover om sosialt vern; 
  • det er forbundet med personopplysninger du har offentliggjort; 
  • det er nødvendig for å etablere, utøve eller forsvare rettslige krav;
  • det er nødvendig grunnet viktige samfunnshensyn, ut fra EU-lover eller lokal lovgivning. 

6 Informasjonskapsler og lignende teknologi

Storspillers nettsider og applikasjoner bruker informasjonskapsler for mange formål. 

Vi bruker informasjonskapsler for følgende formål:

  1. til å fastslå kontoinnehaverens foretrukne språk, slik at det kan velges automatisk når kontoinnehaveren kommer tilbake til nettsiden;
  2. til å sikre at innsatser som plasseres av kontoinnehaveren knyttes til kontoinnehaverens innsatskupong og konto;
  3. til å sikre at kontoinnehaveren får alle bonuser vedkommende er berettiget til;
  4. til å analysere trafikken på nettsiden, slik at Storspiller kan gjøre egnede forbedringer av den.

Du finner mer informasjon i våre Retningslinjer for informasjonskapsler.

7 Når deler vi dine personlige opplysninger med andre?

Imidlertid deler vi også dine personopplysninger med andre selskaper i Kindred-gruppen under visse omstendigheter, med tredjeparter som leverer tjenester til deg på våre vegne, og med andre tredjeparter når vi handler i samsvar med våre rettslige forpliktelser. Andre eksempler på når vi deler dine personopplysninger, er når vi går inn i en sammenslåing (fusjon) av selskaper eller et virksomhetssalg. Også når informasjonen deles, sikrer vi at personopplysningene om deg bare brukes for formålene som er beskrevet i denne erklæringen.  

Med andre selskaper i Kindred-gruppen 

Vi kan dele personopplysninger vi samler inn med andre selskaper i Kindred-gruppen for følgende formål: 

  • for å levere produkter og tjenester til deg, og gi deg beskjed om enten viktige endringer eller utvikling av funksjonene og bruken av disse produktene og tjenestene;
  • for å svare på spørsmål og klager fra deg;
  • for å administrere tilbud, konkurranser og kampanjer;
  • for å gi en sikker tilgang til plattformer på nettet;
  • for å oppdatere, samordne og forbedre riktigheten av registrene våre;
  • for å utføre transaksjonsanalyse;
  • for å teste nye systemer og kontrollere oppgraderinger av eksisterende systemer;
  • for å oppdage, forebygge og rettsforfølge ulovligheter, samt overholde lovbestemte krav; 
  • for å evaluere markedsføringseffektivitet og for markedsforskningsformål og opplæring;
  • for kundemodellering, statistikk og trendanalyser med formål å utvikle og forbedre produkter og tjenester.

Med tredjeparter 

Vi kan dele personopplysninger med tredjeparter under følgende omstendigheter:

  • når vi får beskjed om å gjøre det av et regulerende myndighetsorgan og/eller i henhold til lovbestemmelser i gjeldende lovgivning; 
  • vi kan instruere og autorisere finansinstitusjonen der en kontoinnehavers konto befinner seg, om å utlevere informasjon som kan forespørres av reguleringsorganet om en kontoinnehavers konto;
  • for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter;
  • for å oppdage og kontrollere svindel kan vi overføre personopplysningene dine til tredjeparter, inkludert, men ikke begrenset til, leverandører av såkalte adresseverifikasjonssystemtjenester, leverandører av betalingstjenester og finansinstitusjoner. Videre forbeholder vi oss retten til å utlevere kontoinnehaverens personopplysninger til relevante parter når Storspiller har rimelige grunner til å mistenke uregelmessigheter i tilknytning til en Storspiller-konto;
  • med tjenesteleverandører for å gjøre oss i stand til å levere tjenestene våre, slik som selskaper som hjelper oss med teknologitjenester, lagring av og kombinering av opplysninger, betalingsbehandling eller levering av relevant nettreklame for produktene og tjenestene våre; 
  • med eksterne revisorer som kan utføre uavhengige kontroller som en del av akkrediteringene våre;
  • til en organisasjon vi selger eller overfører (eller går inn i forhandlinger om å selge eller overføre) noe av virksomheten vår til, eller noen av rettighetene eller forpliktelsene vi kan ha overfor deg i henhold til en avtale vi har med deg om dette. Hvis overføringen eller salget blir gjennomført, kan organisasjonen som mottar personopplysningene dine eller
  • eventuelle andre etterfølgere til virksomheten vår bruke dem på samme måte som vi.

8 Overfører vi opplysningene dine til utenfor EØS-området?

Personopplysningene vi får fra deg kan overføres til og lagres et sted utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS»). De kan også behandles av selskaper med virksomhet utenfor EØS som jobber for oss eller for en av tjenesteleverandørene våre. F.eks. kan dataserverne vi bruker som verter for en nettside befinne seg utenfor EØS – dette er ikke uvanlig, siden internett er et globalt miljø. Personopplysningene dine kan oppbevares på et sted som har et annet personvernnivå enn det som gjelder i EØS, inkludert Australia, Serbia, India og USA. For å sikre at personopplysningene dine fortsatt er trygge når de overføres på denne måten, vil vi ta alle rimelige forholdsregler for å opprettholde et egnet beskyttelsesnivå i samsvar med denne erklæringen. 

Alle overføringer av dine personopplysninger til et sted utenfor EØS vil være baserte på: 

  • de kontraktsmessige standardklausulene som brukes av Europakommisjonen eller en gjeldende personvernmyndighet; eller
  • en beslutning om tilstrekkelighet fra Europakommisjonen, som bekrefter at tredjelandet gir tilstrekkelig beskyttelse av personopplysningene dine; eller
  • Privacy Shield-bestemmelsene ved overføringer til USA (dette er en type sertifisering som sikrer at opplysningene dine behandles på en måte som er forenlig med det sterke vernet i EU); eller
  • samtykke fra deg, eller et annet rettslig grunnlag som gir oss rett til å gjøre overføringen. 

 

9 Hvor lenge vil Storspiller beholde opplysningene om meg?

Vi vil bare oppbevare opplysningene om deg så lenge det er rimelig nødvendig for å kunne oppnå formålene som er beskrevet ovenfor, og for å overholde våre rettslige forpliktelser. Mens du er kunde hos oss, vil vi vanligvis måtte oppbevare informasjonen om deg for å oppfylle våre rettslige og kontraktsmessige forpliktelser. Imidlertid vil vi vanligvis fortsatt oppbevare personlig informasjon i en viss tid etter at du ikke lenger bruker Storspillers tjenester. 

Typisk vil vi lagre personopplysningene dine i en periode på ti år etter at ditt kundeforhold med Storspiller er avsluttet, der perioden starter på datoen kontoen din stenges. Det er mange grunner til at vi beholder opplysningene om deg, deriblant:

  • For å overholde rettslige forpliktelser i henhold til lover i EU eller lokalt (f.eks. bestemmelser for å forhindre hvitvasking av penger eller lisensbestemmelser);
  • For å etablere eller forsvare rettslige krav (f.eks. erstatningskrav ved uaktsomhet) som kan fremmes mot oss.

10 Dine rettigheter og valg i forhold til dine personlige opplysninger

Vi anerkjenner at du, i henhold til loven og under visse betingelser, har en rekke rettigheter i forhold til personopplysningene vi har om deg. Hvis du ønsker å utøve disse rettighetene bør du kontakte personvernrådgiveren vår, ved å bruke kontaktinformasjonen i avsnitt 3 ovenfor. Disse rettighetene inkluderer retten til å få tilgang til, endre og slette personopplysningene vi har om deg, retten til å protestere mot behandlingen av opplysningene dine (innsigelsesrett), retten til å trekke tilbake samtykke og retten til dataportabilitet. Du har også rett til å klage til din gjeldende personvernmyndighet hvis du ser problemer med hvordan vi behandler informasjonen om deg. I tillegg har du visse rettigheter i forbindelse med automatisert beslutningstaking og «profilering». Videre informasjon og veiledning om rettighetene dine kan fås fra vår ledende personvernmyndighet, IDPC eller fra personvernmyndighetene i landet du bor i. 

Rett til tilgang og til å korrigere informasjon vi har om deg 

Du har rett til å be om en kopi av den personlige informasjonen vi har om deg. En slik forespørsel kalles en innsynsanmodning. Du har også rett til å be om at informasjon vi har om deg som kan være feil, eller som har blitt endret siden du først ga den til oss, oppdateres eller fjernes. Disse forespørslene er gratis og kan sendes på e-post til personvernrådgiveren vår på DPO.officer@kindredgroup.com eller formidles ved å kontakte kundeserviceteamet vårt (se avsnitt 3). 

Rett til få opplysninger om deg slettet

I noen tilfeller kan du be oss om å slette personopplysninger vi har om deg («retten til å bli glemt»). Dette er blant annet når:

  • opplysningene ikke lenger er nødvendige for å oppfylle formålet de ble samlet inn for (som forklart i personvernerklæringen vår);
  • du tidligere har gitt samtykke til bruk av opplysningene om deg, men du bestemmer deg for å trekke dette tilbake, og der vi ikke har en annen rettslig gyldig begrunnelse til å bruke opplysningene i henhold til personvernlovgivningen;
  • vi behandler opplysningene om deg ut fra våre berettigede interesser, og vi ikke kan vise til overstyrende rettslige begrunnelser for å fortsette å behandle opplysningene;
  • vi ikke har et rettsgrunnlag i henhold til personvernlovgivning til å behandle opplysningene dine; eller når
  • opplysningene må slettes for å oppfylle et lovkrav.

Denne rettigheten er underlagt påbudte arkiveringsperioder i henhold til lover i EU og lokalt. 

Rett til å begrense behandling 

Du har rett til å be oss om å begrense («blokkere» eller «stanse») behandlingen av personopplysningene dine. Når behandlingen er begrenset kan vi fortsatt lagre opplysningene dine, men vi vil ikke bruke dem videre. Vi fører protokoller over dem som har bedt om at videre bruk av opplysningene deres blir «blokkert», for å være sikre på at begrensningen respekteres i framtiden. Du har denne rettigheten når:

  • du bestrider nøyaktigheten av personopplysningene (mens vi sjekker saken);
  • behandlingen er ulovlig, og du protesterer på at informasjonen skal slettes og ber om at vi isteden begrenser behandlingen;
  • vi ikke lenger behøver opplysningene, men du trenger dem for å etablere, utøve eller forsvare et rettslig krav; og
  • vi behandler opplysningene dine for våre berettigede forretningsinteresser men du protesterer, og mens vi verifiserer grunnlaget for fortsatt behandling.

Rett til dataportabilitet

Du har rett til å få utlevert personopplysninger du har gitt oss, i et «vanlig brukt, maskinlesbart format». Dette lar deg få og gjenbruke opplysningene dine for dine egne formål med ulike tjenester. F.eks. hvis du bestemmer deg for å bytte til en annen leverandør, hjelper dette deg til å flytte, kopiere eller overføre opplysningene dine mellom våre og deres IT-systemer på en enkel, sikker og trygg måte, uten at bruksverdien påvirkes. Dette er imidlertid ikke en generell rettighet, den gjelder bare når behandlingen av opplysningene dine er:

  • basert på samtykke fra deg eller der den er nødvendig for å kunne utføre en kontrakt, og
  • når opplysningene utelukkende behandles med automatiserte metoder.

Innsigelsesrett

Ut fra din spesifikke situasjon kan du protestere mot behandling av personopplysningene dine som:

  • skjer basert på våre berettigede forretningsinteresser (inkludert profilering); eller
  • gjøres for forskningsformål eller statistiske formål.

Du har også rett til å protestere på bruken av personopplysningene dine til direkte markedsføringsformål (inkludert profilering), slik som når du får e-poster fra oss med informasjon om andre tjenester fra Kindred-gruppen vi tror kan være av interesse for deg. 

Rett til å trekke tilbake samtykke

Når vi behøver samtykke fra deg for å kunne behandle dine personopplysninger – f.eks. for meddelelser i forbindelse med salg og markedsføring (se avsnitt 5D) – har du når som helst rett til å trekke samtykket ditt tilbake.  Vi vil alltid bestrebe oss på å gjøre det enkelt for deg å trekke tilbake samtykket ditt, ved å inkludere informasjon om hvordan du kan «avslutte abonnementet» i all kommunikasjon du får fra oss. Hvis du opplever at dette ikke er tilfelle, kontakt vår personvernrådgiver slik det er beskrevet i avsnitt 3, og vi vil forsøke å ordne opp så raskt som mulig. 

Rettigheter i forbindelse med automatisert beslutningstaking, inkludert profilering

Noen ganger bruker vi systemer for å ta automatiske beslutninger basert på personopplysningene dine. Dette hjelper oss til å sikre at beslutningene våre er raske, rimelige, effektive og korrekte, basert på hva vi vet. Disse automatiserte beslutningene kan påvirke produktene, tjenestene eller funksjonene vi kan tilby deg nå eller i framtiden, eller muligheten til å bruke tjenestene våre. 

Vi kan bruke automatisert beslutningstaking i følgende situasjoner: 

  • tilpasning av produkter og tjenester – vi kan plassere deg i grupper med lignende kunder (segmenter) for å granske og lære om deres preferanser og behov, og tilby en mer personlig tilpasset opplevelse; 
  • oppdage svindel – vi bruker personopplysningene dine som hjelp til å bestemme og oppdage om kontoen din kan være brukt til svindel eller hvitvasking av penger. Hvis vi mener at det finnes en risiko for svindel, kan vi blokkere eller fryse kontoen;
  • åpning av konto – når du åpner en konto hos oss sjekker vi at produktet eller tjenesten er relevant for deg, basert på hva vi vet. Vi sjekker også at du oppfyller betingelsene for å åpne kontoen. Dette kan omfatte kontroll av alder, bostedsadresse, nasjonalitet eller økonomisk situasjon;
  • risikovurdering i forbindelse med innsatsen din, slik det beskrives mer detaljert i avsnitt 5A.

Personvernlovgivningen søker å beskytte enkeltpersoner mot skade som kan følge av beslutningstaking – inkludert profilering – som skjer uten menneskelig inngripen.  Du har rett til å ikke utsettes for en beslutning – inkludert profilering – når den er basert på automatisert behandling av personopplysningene dine og den har en rettsvirkning eller en lignende betydelig følge for deg. 

Merk at denne rettigheten ikke gjelder når behandlingen er:

  • nødvendig for å kunne inngå eller for å kunne utføre en kontrakt med deg; eller
  • når den er lovhjemlet; eller 
  • når den er basert på ditt uttrykkelige samtykke.

11 Dine opplysningers sikkerhet

Storspiller forplikter seg til å beskytte personopplysningene du betror oss. Vi tar alle rimelige forholdsregler for å sikre at all informasjon vi samler inn gjennom nettsidene våre behandles på en sikker måte, og i henhold til denne erklæringen og strenge personvernstandarder. Vi har derfor innført robuste prosedyrer og teknologi for å beskytte opplysningene dine mot uautorisert tilgang og feilaktig bruk.  

Etter innlogging blir all informasjon som sendes til og fra Storspillers nettsider kryptert med 128-bits SSL-teknologi (Secure Socket Layer). SSL-sertifikatet som brukes er utstedt og verifisert av Trustwave. Klikk på bildet for mer informasjon.

Kredittkortinformasjonen din krypteres og sendes bare én gang over internett til Storspiller. Den lagres deretter i kryptert format i Storspillers sikre systemer. Storspiller forplikter seg til å beskytte kundenes konfidensielle opplysninger, og i forbindelse med dette er Storspiller sertifisert i henhold til Payment Card Industry Data Security Standard (datasikkerhetsstandard for betalingskortbransjen).

Sikkerheten til Storspillers systemer og programmer testes flere ganger i året av eksterne sikkerhetseksperter. Videre har Storspiller et system for å oppdage inntrenging («Intrusion Detection System») som overvåker all nettverkstrafikk døgnet rundt for å oppdage tegn på angrep eller inntrenging.

Storspiller har en egen avdeling som jobber med å avdekke svindel og avanserte systemer for å oppdage og forhindre mistenkelig aktivitet, for å sikre at Storspillers nettside forblir et sikkert sted å spille. En konto som er involvert i mistenkelig aktivitet vil fryses og etterforskes i fullt omfang. Om du som bruker skulle ha tvil om aktiviteten på kontoen din, f.eks. om transaksjoner i transaksjonshistorikken du ikke kjenner igjen eller om uventede saldoendringer, vennligst kontakt oss øyeblikkelig.

12 Klager

Hvis du ønsker å framsette en klage på hvordan vi har behandlet dine personopplysninger, kan du kontakte oss for å få saken gransket ved å sende en e-post til DPO.officer@kindredgroup.com.

Hvis du ikke er fornøyd med svaret vårt, eller du mener at vi behandler personopplysningene dine på en lovstridig måte, kan du klage til vår ledende personvernmyndighet, Maltas «Office of the Information and Data Protection Commissioner»  (IDPC) eller personvernmyndighetene i landet du bor i. 

13 Endringer av Storspillers personvernerklæring

Denne personvernerklæringen kan oppdateres fra tid til annen for å gjenspeile endringer i hvordan vi arbeider eller hvordan arbeidet vårt er regulert – så du ønsker kanskje å sjekke den hver gang du sender oss personlig informasjon. Datoen når endringer sist ble gjort vil vises på denne siden.

 Hvis du ikke samtykker i disse endringene, vennligst ikke fortsett å sende personlig informasjon til Storspiller eller å bruke Storspillers tjenester på noen måte. Ellers vil du ved å fortsatt gjøre dette anses som å ha godtatt endringene av personvernerklæringen. Du kan også slette Storspiller-kontoen din når som helst. Hvis betydelige endringer av personvernerklæringen gjøres, f.eks. som har innvirkning på hvordan vi ønsker å bruke din personlige informasjon, vil vi gi et mer markant varsel om dette (inkludert, for visse tjenester, å varsle om endringer i personvernerklæringen på e-post).

Dette er versjon 1.2 av Storspiller sine personvernregler, sist oppdatert 25/05/2018.