Vit når du skal stoppe

Hos Storspiller forstår vi de potensielle farene ved pengespill. Det er viktig at du også kan se de potensielle farene. Pengespill kan føre til avhengighet.

Vi er medlemmer av European Gaming & Betting Association (EGBA) og Remote Gambling Association (RGA) og vi er stolte over å være en sterk pådriver for ansvarlig spill. Både EGBA og RGA oppfordrer til sikker og ansvarlig online gaming.

Alle våre kundeservicemedarbeidere har full opplæring i å tilby råd og hjelp til alle som har problemer med pengespill.

Vi samarbeider tett med Gambling Therapy – som tilbyr hjelp til de som sliter med pengespill. De tilbyr støttegrupper, live chat og veiledning på e-post. Dette er en gratistjeneste som tilbys alle våre kunder.

Hos Storspiller setter vi din sikkerhet i høysetet og vi har mange funksjoner og prosedyrer for å sikre din identitiet og din sikkerhet mens du spiller. Som en del av vår sikkerhetsprosedyre kan du bli bedt om å bekrefte din identitet, samt at vi kan foreta en kredittsjekk, begge disse prosedyrene er for å bevare din sikkerhet. Vi er er også optatte av ansvarlig spill, og vi har retningslinjer og verktøy tilgjengelig slik at du kan spille ansvarlig til enhver tid hos oss.

Tror du at du spiller for mye?

Ta selvvurderingstesten i dag

Det er viktig at du har kontroll på dine spillevaner, slik at du kan ta tak i problemer før det går for langt. Vi har satt sammen en selvvurderingstest – testen er fullstendig anonym og lagrer ikke svarene dine – som kan gi deg en pekepinn på om du er i ferd med å utvikle problemer. Ta selvvurderingstesten i dag

Sett en innskuddsgrense

Forskning viser at spillproblemer kan oppstå sjeldnere dersom spilleren har en forhåndsbestemt grense på hvor mye de skal spille for. Vi tilbyr kundene våre innskuddsgrenser her hos Storspiller. Det fungerer som et budsjett – Om du setter en grense vil vi ikke la deg spille for mer enn grensen. Du kan velge mellom en ukentlig eller månedlig grense, og det går fint an å ombestemme seg senere. Sett opp en innskuddgrense i dag 

Selvekskludering

Om du tror du trenger en pause fra pengespill tilbyr vi muligheter for selvekskludering. Du kan velge mellom et døgn, en uke eller seks måneder, og i denne perioden vil du ikke kunne logge inn og spille. Selvekskluder deg i dag

Blokkering av alle pengespill

Om du skulle ønske å blokkere alt pengespill på din PC, finnes det programvare du kan laste ned:

Om du føler du trenger profesjonell hjelp, finnes det en rekke foreninger og ideelle organisasjoner vi kan sette deg i kontakt med:

Hjelp er alltid tilgjengelig

Vi tillater kun at spillere over 18 år registrerer seg, da spill fra mindreårige er i strid med regelverket. Vi vil før eller siden be om legitimasjon og dokumentasjon når du registrerer deg hos oss for å forsikre at du er gammel nok til å spille. På tross av at vi bruker mye tid og ressurser på å forhindre at mindreårige får tilgang på vår side, er det umulig å stoppe alle. Vi anser forhindringen av at dette skal skje er et samarbeid mellom oss som spillselskap og den mindreåriges foreldre/foresatte. Mindreårige som gambler er ikke under noen omstendighet innenfor vårt regelverk, heller ikke under en foreldres/foresatt oppsyn.

I tilfeller hvor du mistenker at en mindreårig benytter seg av våre spilltjenester, ikke nøl med å ta kontakt med oss slik at vi kan ta nødvendige grep. Man kan også innføre filtre på sin datamaskin for å redusere sjansen for at mindreårige får tilgang til nettspill.

Videre informasjon

Vi oppfprdrer deg til å oppbevare dine kontodetaljer sikkert, slik at ingen andre kan bruke din konto. For mer informasjon, sjekk vår sikkerhetsinfomasjon.

Hvis du ønsker å ta ut noen av dine kontomidler, selvom din konto er under, for eksempel, selvekskludering, vennligst referer med punkt 4 under våre regler og vilkår.

Har du videre spørsmål, eller det noe vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss her