Sikkerhetsinformasjon

Sikkerhet og kryptering

Etter pålogging blir all informasjon som sendes til og fra Storspillers nettsted kryptert med 128-bits teknologi fra Secure Socket Layer (SSL). SSL-sertifikatet som brukes utstedes og verifiseres av Trustwave; klikk på bildet for mer informasjon.

Kredittkortdetaljene dine er krypterte og sendes bare én gang til Storspiller over Internett. Det lagres deretter kryptert i Storspillers sikre systemer. Storspiller er dedikert til å beskytte den konfidensielle informasjonen til kundene våre. Som en del av dette er Storspiller sertifisert mot datasikkerhetsstandarden til betalingskortindustrien.

Sikkerheten til Storspillers systemer og programmer blir testet flere ganger i året av tredjeparts sikkerhetseksperter. Videre har Storspiller et system som varsler om sikkerhetsbrudd på systemet. Dette overvåker all nettverkstrafikk, 24 timer i døgnet 7 dager i uken, og leter etter tegn på angrep eller innbrudd på systemet.

Storspiller har en dedikert anti-svindel-avdeling og avanserte systemer for å oppdage og hindre mistenkelig aktivitet for å kunne sikre at Storspillers nettsted fortsatt skal være et sikkert sted å plassere spill. Enhver konto som er involvert i mistenkelig aktivitet vil bli suspendert og undersøkt i største utstrekning. Skulle du som bruker ha noen som helst tvil vedrørende aktiviteten på kontoen din, for eksempel ukjente transaksjoner i transaksjonshistorien eller overraskende endringer i pengebalansen, må du kontakte oss umiddelbart.
 

Casino og spill

For å sikre at alt foregår ærlig og redelig, bruker spillene våre en Tilfeldig Tall-generator (Random Number Generator - RNG) som akkurat som navnet tilsier genererer tilfeldige tall. Dette garanterer at det ikke forekommer manipulasjon, verken fra selskapets eller kundens side. Vi gjør dette ut av respekt for kundene våre og for å overholde de strenge internasjonale standardene.

Denne RNG-en er uavhengig testet og godkjent av Technical Systems Testing, som er et anerkjent selskap som er registrert i Canada.