Storspiller vant over 40 millioner kroner

Tidenes beste førjulspresang ble virklighet for en 54 år gammel mann fra Stavanger. En innsats på 250 kroner, på favorittspillet Mega Fortune, ble gjort om til en gevinst på over 40 millioner. Den lykklige vinneren beskriver opplevelsen som helt uvirkelig.

«Det er vanvittig å beskrive. Hjertet stoppet nesten opp og kaldsvetten kom sigende. Jeg fortalte det til kona, men hun trodde ikke på meg i det hele tatt. Jeg har vunnet ganske store summer før, men ikke i nærheten av dette! Det er en drøm som går i oppfyllelse og tidenes beste førjulsgave. Dette året kommer jeg alltid til å huske. Jeg er bare full av glede, lykke og takknemlighet.»

Stavangermannen har også planen klar for hva pengene skal gå til.

«Først skal jeg nedbetale gjeld. Det er utrolig herlig å tenke på at jeg ikke trenger å betale noe som helst på gjeld fremover. Så skal jeg ha meg ny bil, og det gleder jeg meg veldig til. I tillegg tar jeg meg en ferie til syden i mars. Skal en tur til syden i slutten av sommeren neste år også, men denne ferien skal bli noe ekstra spesielt, så det gleder jeg meg til». 

Mega Fortune har vist seg å være svært generøs, og det har blitt mange store premieutbetalinger siden automaten ble lansert. Beløpet på 40 millioner er allikevel blant de 10 største utbetalingene. Senest i sommer ble det utbetalt et tilsvarende beløp, og automaten satte også verdensrekord i 2013 for den største online jackpotten noen gang utbetalt. Dette er definitivt spillet for den som drømmer om de virkelig store gevinstene. 

 

Prøv deg på Mega Fortune du også