«Multiplikator»-funksjonen på spilleautomater i online casino

Visste du at dersom du spiller på enkelte spilleautomater så kan disse ha spill-egenskapen som heter «multiplikator». Det betyr kort og enkelt at du kan doble eller mange-doble orginal-gevinsten din. Storspiller har spille-automater med disse egenskapen.
 
Hensikten med en «multiplikator» er selvsagt å gamble på om du vil øke gevinsten din. Litt «kvitt eller dobbelt». Hver dog klar over at multiplikatoren kan også gå i mot deg. Du kan tape orginal-gevinsten dersom du er uheldig med «multiplikator»-spillet ditt.
 
Som regel dukker «multiplikator»-egenskapen opp i et bonus-spill knyttet til automaten du spiller på, men det er enkelte spille-automater som også har «multiplikator»-egenskapen innarbeidet i selve hovedspillet. 
 
I sidespill som utløses ved for eksempel 3 x bonus, eller andre symboler så kan du vinne gratis-spinn, som igjen kan mange-dobles ved hjelp av en heldig «multiplikator». Det er også spille-automater med spesielle symboler som gir deg muligheten til å spille på «multiplikator»-spillet. Et slikt sidespill på disse automatene utløses enten ved riktig symboler på rekke, eller x antall symboler på de samlede gjeldende hjulene for spinnet ditt.
 
Avslutningsvis vil vi også forklare at du kan utløse «multiplikator»-egenskapen på online spilleautomater som har såkalte Wild-symboler. Et «Wild» symbol erstatter andre symboler og øker sjansen for gevinst for deg på spinnet ditt betraktelig.