Slik spiller du

Du begynner med å velge en buy-inn mellom €1 og €100. Når spillet så starter, vil du se hvor stor potten du spiller for er - alt fra 1,5 til 1000 ganger innsatsen. Det betyr at du plutselig kan sitte ved et bord der det er en million kroner i potten! Om du vil ha mer informasjon om hvordan vår poker virker, kan du se videoen nedenfor og lese informasjonen under videoen. Det er også mer informasjon under "Les Mer" . Lykke til!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor mye kan jeg vinne?
Premiepotten i HexaPro Poker avgjøres ved hjelp av et lotteri i begynnelsen av hvert spill – du kan ende opp med å spille for alt mellom 1,5 og 1000 ganger din buy-in. Tilgjengelige buy-in-multiplikatorer er 1,5x, 3x, 5x, 10x, 25x, 100x og 1000x. Hvis multiplikatoren er 10x eller lavere, går hele premiepotten til vinneren. Hvis multiplikatoren er 25x eller høyere, går 80 % av premiepotten til spilleren på førsteplass, 12 % til andreplassen og 8 % til tredjeplassen.


Hvem spiller jeg mot?
I HexaPro Poker konkurrerer du med to andre ekte spillere i hvert spill! Mange spillere opplever at hastigheten og ferdighetene deres gir dem en fordel når de ikke spiller mot huset.


Hvordan begynner jeg et spill?
Det er veldig enkelt å begynne et HexaPro-spill. Bare start HexaPro-spillet fra denne siden, skriv inn kallenavnet ditt for bordet, velg en buy-in og trykk på Spill-knappen.
 

Les mer