Ofte stilte spørsmål

Hvor mye kan jeg vinne?
Premiepotten i HexaPro Poker avgjøres ved hjelp av et lotteri i begynnelsen av hvert spill – du kan ende opp med å spille for alt mellom 1,5 og 1000 ganger din buy-in. Tilgjengelige buy-in-multiplikatorer er 1,5x, 3x, 5x, 10x, 25x, 100x og 1000x. Hvis multiplikatoren er 10x eller lavere, går hele premiepotten til vinneren. Hvis multiplikatoren er 25x eller høyere, går 80 % av premiepotten til spilleren på førsteplass, 12 % til andreplassen og 8 % til tredjeplassen.

Hvor mye koster det å spille?
Du kan sette innsatsen din så lavt som €1 eller så høyt som €100. Tilgjengelige buy-ins er: €1, €2, €5, €10, €25, €50 og €100.

Hvordan spiller man spillet?
HexaPro er et standard Texas Hold'em-spill.
Både du og de to motstandere dine mottar to "hullkort" og 500 sjetonger hver. 
Alle får deretter sjansen til å satse eller kaste seg (gi opp hånden).
Deretter deles det ut tre kort på bordet, etterfulgt av nok en satserunde. 
Et fjerde kort (turn) legges til, etterfulgt av enda en satserunde
Det femte og siste kortet (river) legges til, og dette er din siste sjanse til å øke innsatsen.
Vinneren avgjøres ved å finne den beste mulige hånden med fem kort. Du kan bruke hvilke som helst av de fem kortene på bordet, i tillegg til de to "hullkortene" dine.

Hvem spiller jeg mot?
I HexaPro Poker konkurrerer du med to andre ekte spillere i hvert spill! Mange spillere opplever at hastigheten og ferdighetene deres gir dem en fordel når de ikke spiller mot huset.

Hvordan begynner jeg et spill?
Det er veldig enkelt å begynne et HexaPro-spill. Bare start HexaPro-spillet fra denne siden, skriv inn kallenavnet ditt for bordet, velg en buy-in og trykk på Spill-knappen.

Hva er en god hånd i HexaPro?
Her finner du en veiledning om hendene du kan spille i poker, rangert fra best til dårligst.

Royal Flush
Ingenting slår en royal flush. Dette er den beste hånden i poker, og den er veldig sjelden. Den inneholder alle kortene fra 10 til ess i samme slag.

Straight flush
Den nest beste hånden ligner en royal flush. Den inneholder fem kort på rad i samme slag, men kortene er av lavere verdi.

Fire like
Slik navnet tilsier, består denne hånden av fire av det samme kortet. Hånden kan fullføres med det høyeste kortet på bordet eller i hånden din.

Fullt hus
En kombinasjon av tre like og ett par. Spilleren med den fullt hus-hånden som har den høyeste verdien for tre like kort, vinner over andre spillere som også har fullt hus.

Flush
Dette er fem kort som alle er i samme slag. Disse trenger ikke være i noen bestemt rekkefølge. Hvis to spillere har en flush, vinner spilleren med det høyeste kortet i flushen sin.

Straight
En serie bestående av fem kort på rad som følger hverandre, men som ikke er i samme slag. Ess kan enten følge en konge eller brukes i begynnelsen av en straight, etterfulgt av en toer.

Tre like
Denne hånden inneholder tre kort av samme verdi, for eksempel tre ess. Hånden fullføres med de to høyeste kortene som er tilgjengelige

To par
To sett bestående av to kort med samme verdi, for eksempel to konger og to dronninger. Det siste kortet som fullfører hånden er det høyeste kortet som tilgjengelig.

Par
To kort av samme verdi, for eksempel to ess. Hånden fullføres med de tre høyeste kortene som er tilgjengelige.

Høyt kort
Du kan spille en hånd med det høyeste kortet du har på hånden hvis du ikke har noen av hendene ovenfor. Imidlertid kan det være lurere å kaste seg.

Hvor lenge varer et spill?
HexaPro er et raskt spill, og det tar vanligvis rundt 5 minutter før vinneren er kåret. Hvis alle tre spillerne går all-in med den første hånden, tar det bare noen sekunder. Spillet tar sjeldent mer enn 15 minutter. Lengden på spillet avhenger av multiplikatoren/premiepotten – jo høyere multiplikator, desto mer tid tar spillet.

Hva skjer hvis jeg mister Internett-tilkoblingen under et spill?
Når du spiller mot andre spillere, kan vi ikke stanse spillet hvis du skulle miste Internett-tilkoblingen, men vi har tiltak på plass som dekker deg i de fleste situasjoner. Hvis du blir frakoblet, forlenger vi automatisk tiden du har til å foreta deg noe med 20 sekunder. Dette gir deg en god sjanse til å koble deg til igjen og komme tilbake i spillet før hånden din blir kastet.

Spill